“Mobil Gençlik Merkezi Projesi" öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

“Mobil Gençlik Merkezi Projesi öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 15:53

“Mobil Gençlik Merkezi Projesi" öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, gençleri ve çocukları spor faaliyetlerine teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen 'mobil gençlik merkezi' projesi Ardahan merkeze bağlı Yanlızçam Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nda devam etti.
    Proje kapsamında, çeşitli spor dallarının tanıtımının yapılacağı özel bir araç ile okul okul gezilerek, gençlere ve çocuklara spor faaliyetlerinin tanıtımı yapılıyor. Ardahan Gençlik Merkezi “Mobil Gençlik Merkezi" projesi kapsamında gezici gençlik merkezi  Yalnızçam Fatih Sultan Mehmet Ortaokuluna giderek öğrencilerle dolu dolu bir program gerçekleştirdi. Ardahan Gençlik Merkezinin düzenlediği programda voleybol, tenis, yapboz, mangala, boks, golf, satranç, dart gibi oyunlar oynayan öğrenciler doyasıya eğlendi.
    Program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Etkinliklere ara vermeden, diğer okullara da giderek devam edeceklerini dile getiren Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Bülent Akar, "Bize bu imkanı sağlayan okul müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.     Programa, proje koordinatörü Ferman Güler Gençlik lideri Metehan Önder voleybol antrenörü Sinan Aktaş ve tenis antrenörü Zuhal Acar eşlik ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!