MMO'dan AGT'ye tebrik ziyareti

Güncelleme Tarihi:

MMOdan AGTye tebrik ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 12:06

MMO'dan AGT'ye tebrik ziyareti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube yönetim kurulu üyeleri, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan AGT A.Ş.'nin CEO'su Mehmet Semih Söylemez'i ziyaret ederek, tebrik etti.

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Başkanvekili Doç. Dr. İbrahim Atmaca ve Şube Sekreteri Şenay Demiralay, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan AGT'nin CEO'su Mehmet Semih Söylemez'i ziyaret etti. MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Söylemez ve ekibi başarılarında dolayı kutladı.

AGT'nin bu başarısının Antalya için son derece önemli olduğunu ifade eden Hamamcıoğlu, "Şirketinizin bu listede yer alması bizleri gururlandırdı. Umuyoruz ve inanıyoruz ki önümüzdeki yıllarda ilk 100 içine girebilecek seviyeye ulaşabileceksiniz. Kentimizin yüz akı bir firma olduğunuz ve ülkemizin istihdamına, ekonomisine büyük katkı sunduğunuz için teşekkür ederiz" dedi. Ayşen Hamamcıoğlu ayrıca Mehmet Semih Söylemez'i, yazdığı Duygusal Sermaye ve Birlikte Başarmak kitaplarından dolayı da tebrik etti.

AGT CEO'su Mehmet Semih Söylemez ise AGT ailesinin kurum kültüründen, birlikte başardıkları değerlerden ve şirket olarak koydukları büyüme hedeflerinden bahsederken, ziyaretleri ve başarı dilekleri için MMO Antalya Şube Yönetimi'ne teşekkür etti.

Sonrasında AGT'de görevli makina mühendisleriyle sohbet eden Başkan Ayşen Hamamcıoğlu, Başkanvekili Doç. Dr. İbrahim Atmaca ve Şube Sekreteri Şenay Demiralay, oda ve AGT firması arasında yapılabilecek işbirliği çalışmaları ve mühendislere yönelik eğitimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!