MMO TSM Korosu'ndan bahar konseri

Güncelleme Tarihi:

MMO TSM Korosundan bahar konseri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 15:45

MMO TSM Korosu'ndan bahar konseri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu, 'Bahara Merhaba' konseriyle seyirciyle buluştu.

MMO Antalya Şube Konser Salonu'nda şef Jülide Akdeniz yönetiminde sahneye çıkan TSM korosu ilk bölümde Hüseyni makamında şarkılardan oluşan repertuarı, ikinci bölümde ise Acem-Kürdi eserler sundu. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konser öncesinde konuşan MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, "Çok değerli koromuzun üyeleri yıl boyunca çalışmalarını şubemizde büyük bir heyecan, coşku ve azimle sürdürdüler. Odamızın çeşitli etkinliklerinde, sosyal sorumluluk çerçevesinde huzurevleri gibi birçok kuruluşta konserlere imza attı. Geçen dönemimizde Kültür Sanat Komisyonumuzda bulunan arkadaşlarımızın katkıları ile koromuz çok güzel etkinlikler düzenledi. Yeni dönemde komisyonumuza dahil olan arkadaşlarımızla çok daha güzel işlere imza atacaklarına olan inancım tam. Dolayısıyla koromuzda ve kültür sanat komisyonumuzda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Çok sayıda eserin seslendirildiği konser sonunda İzmir Marşı'nı sanatseverlerin de katılımıyla büyük bir coşkuyla seslendiren koro üyeleri, salondan büyük alkış topladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!