'MİT'e yönelik saldırıda hedef Hakan Fidan'dı'

Güncelleme Tarihi:

MİTe yönelik saldırıda hedef Hakan Fidandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2016 16:54

CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, "MİT’e yapılan saldırının hedefinin MİT Müsteşarı Hakan Fidan olduğu öğrenildi" dedi.

Haberin Devamı

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, MİT'e yönelik saldırıyla ilgili olarak Hakan Fidan'la yaptığı görüşmeyi bugünkü köşesinde şöyle anlattı:

FİDAN’IN SAKALLARI UZAMIŞTI

"Demokrasiye kara bir lekenin çalındığı bir geceden, milletin demokrasi destanı yazdığı bir sabaha uyandık. Başbakan Binali Yıldırım’ın, Genelkurmay Başkanı ve bakanlarla birlikte yaptığı açıklamayı izlemek üzere Çankaya Köşkü’ndeydim. MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın sakalları uzamıştı. 'Sabaha kadar çatıştık' dedi. 'Sistematik şey bitti, şimdi nokta atış var' diye konuştu. Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, darbecilerin elinden kurtarılıp Çankaya Köşkü’ne getirilmişti. Açıklama sırasında renk vermemeye çalışsa da Hulusi Paşa’nın üzüntüsü yüzünden okunuyordu. Darbeciler tarafından derdest edilen Jandarma Genel Komutanı Org. Galip Mendi de darbecilerin elinden kurtarılmıştı. Galip Mendi, sivil bir giysi içinde geldi Çankaya Köşkü’ne. Hulusi Paşa’nın Genelkurmay Karargâhı’nda çalışırken saat 17.00 civarında darbe girişiminden haberdar olduğu söyleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!