Miss Globe'u elediler

Güncelleme Tarihi:

Miss Globeu elediler
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 14:20

Dün gece ilk bölümü ekrana gelen Star Akademi yarışması elemelerine 2009 Miss Globe Türkiye Kraliçesi Banu Öztürk katıldı.

Haberin Devamı

Yarışmaya Ankara'dan katılan Banu Öztürk, jüri karşısında Sertab Erener'in 'Sorma Bu Ara Şu Halimi' şarkısını söyledi. Ancak şarkının yarısında Atilla Özdemiroğlu tarafından durdurulan Öztürk'e önce Ertuğrul Özkök ardından Ajda Pekkan tavsiyelerde bulundu.

Ertuğrul Özkök, Öztürk'e; "Müzisyenler hakikaten çok harika, efendi insanlar. Şimdi ben sana çok abice birşeyler söyleyeceğim. Sen takdimci olmak istiyorsun. Güzellik yarışmasına girmişsin. Şimdi hepsini birden olamazsın. Bence tercihini yap ve televizyon sunuculuğa devam et. Vakit kaybetme şarkıcılıkla falan." dedi.

Özkök'ün eleştirisinden hemen sonra sözü alan Ajda Pekkan ise; "Banu'cum. Dostlar arasında, partide arkadaşlarınla birşeyler kutlarken filan tabi ki oranın en büyük starı sen olacağından şüphem yok. Ama sahne o kadar apayrı bir şey ki. Hiç senin arzularınla yaptıkların arasında çok farklı. Çok büyük bir paradoks. O yüzden onu yaşamak lazım. Anlayabilmek için hissedebilmek için. Bir zamana ihtiyacın var. Belki bugün bunları bizden duyuyorsun. Bugün olmaz, şimdi olmaz. Orada kal. Başarılı ol yaptığın işte. Ama ileride bu işe hakikaten gönül koyarsan ve hakikaten çalışıp da bir yerlere varmak  istersen daha da yaşın müsait . Bence çok iyi olacağına inanıoyrum ama şu an için değil." dedi ve Banu Öztürk 'Star Akademi' adayları arasından elendi.

 

   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!