Miss Fashion TV 2008 için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Miss Fashion TV 2008 için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2008 00:00

Uluslararası moda kanalı Fashiontv tarafından her yıl düzenlenen Miss FashionTV 2008 Güzellik ve Mankenlik Yarışması 30 Ekim’ de İstanbul’ da yapılacak.

Haberin Devamı

 Ülkelerindeki en seçkin mankenlik ajanlarından seçilerek gönderilen 50 top model adayının podyuma çıkacağı yarışma dünyada 202 ülkeye yayınlanacak.

“ Miss Fashiontv “,  CNR EXPO Fuarcılığın 30 Ekim 2008 Perşembe gecesi ülkemizde ilk kez düzenlediği Millonaire Fair’in gala gecesinde gerçekleşecek. Tüm dünyanın gözünün Türkiye’ye çevrileceği, moda dünyasının ilgiyle beklediği bu muhteşem organizasyon ile podyumların en iyi mankeni tüm dünyaya tanıtılacak. “Miss Fashion TV 2008” için dünyanın dört bir yanından gelen güzeller, yarışma öncesi birbirinden eğlenceli aktivitelerle yarışma stresini üzerlerinden atmaya çalışacaklar.Gecede, Emel Acar ve Homestore defileleri, Demsa Group bünyesinde Dolce & Gabbana, Gianfranco Ferre, Missoni, Just Cavalli gibi dünya moda devlerini bünyesinde barındıran Brandroom’un özel defileleri gerçekleşecek. Erdal Acar Homestore’ u aldıktan sonra ilk kez eşi emel Acar ve diğer markaları Homestore bir eventte bir araya gelecekler.

Haberin Devamı

Gecede ayrıca sahne sanatlarının en önemli topluluklarından tüm dünyanın ayakta alkışladığı Anadolu Ateşi’nin kendine has özel performansı ve Sebestian Trucco’nun son saç ve makyaj trendlerini yansıtacak olan şovla devam eden gece  Reina standındaki after party ile son bulacak.

Miss Ftv 2008, Sabancı ailesi başta olmak İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra dünya jet setine mensup birçok seçkin konuğu da ağırlayacak.

Koreografisini Yasin Soy’un yaptığı Miss Fashion TV Final Gecesi, ses ve ışık sistemlerinin yanı sıra teknik altyapısı, dekorasyonu ve sıra dışı büyüklükteki podyumu ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da uzun süre adından söz ettirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!