Miss 7 Continents güzelleri Bodrum'da

Güncelleme Tarihi:

Miss 7 Continents güzelleri Bodrumda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 16:04

Miss 7 Continents güzelleri Bodrum'da

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/BODRUM(Muğla), (DHA)- BODRUM'da bu yıl ilk kez düzenlenecek 'Miss 7 Continents' (7 Kıtanın Güzeli) yarışmasına katılmak üzere gelen 22 güzel, Gümbet Mahallesi'ndeki otelde kampa girdi. Yarışmaya katılan güzeller havuz başında renkli pozlar verdi.
Jolly Tour ve Ermeni organizatör Ashot Khachatryan tarafından düzenlenen 'Miss 7 Continents'a katılmak üzere Bodrum'a gelen güzeller, İsis Otel'de kampa girdi. 22 ülkeden gelen 22 güzel, otelin havuz başında bikinileriyle basın mensuplarına poz verdi. Havuz başında yapılan çekimleri turistler de büyük ilgiyle izledi. Birçok turist de güzellerle hatıra fotoğrafı çektirme yarışına girdi. Organizatör Khachatryan, şöyle dedi:
"Bu 25 yıldır yapılan bir yarışma. 9 yıldır da Bodrum'da gerçekleştiriyoruz. Yarışmacıların çoğu ilk defa katılıyor. Malezya'da yapılacak Kainat Güzellik Yarışması için bu bir ön eleme. 22 ülkeden güzeller katıldı. Gana ve Hollanda'dan gelecek yarışmacılar, çeşitli nedenlerle katılmadı. Güzeller 14 Mayıs'ta Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde yapılacak yarışmada Karadağlı modacı Didado'nun hazırladığı koleksiyonlarla podyumda boy gösterecek."
Yarışmada Türkiye'yi 19 yaşındaki Ayşe Kübra Selvitop temsil edecek. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda okuyan Selvitop, "Basketbol branşı ile ilgileniyorum. Ayrıca Futbol hakemliğinde aday hakemim. Kendimi bu yönde geliştirmeyi hedefliyorum. Herhangi bir ajansa bağlı değilim. Eski ajansımın bilgi vermesi üzerine bu yarışmaya isteyerek katıldım. Hedefim şu an Türkiye'yi temsil ettiğim için birinci olmak. İleri zamanlarda modellik yapmayı tabii ki isterim ama, hedefim oyuncu olmak" dedi.
RUS GÜZEL, TÜRKİYE HAYRANI ÇIKTI
Rus güzeli Maria Ponomareva ise, "İlk defa geliyorum Türkiye'ye. Türkiye'yi çok beğendim ve sevdim. Türkiye'yi de takip ediyorum. Yemeklerini ve dizilerini takip ediyorum. Dizileri beğenerek izliyorum. Yaşanan olaylar politik şeyler, Türkiye'ye tekrar gelmeyi de düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!