Mısır parasına film yapıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Mısır parasına film yapıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 16:15

Nesli Çölgeçen’in yeni filmi “Çalsın Sazlar”ın galası önceki akşam yapıldı. Karlı havaya rağmen geceye çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Türk sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Nesli Çölgeçen’in senaryosu üzerinde 3 yıl çalıştığı “Çalsın Sazlar”ın galası, önceki akşam Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde yapıldı.
Filmin yönetmen koltuğunda da oturan Çölgeçen, gösterim öncesi oyuncularıyla objektiflerin karşısına geçti.
Ünlü yönetmen, film için “Titiz bir çalışma oldu. İzleyicinin çok beğeneceği düşünüyoruz” dedi.
İki yakın arkadaşın aşık olduğu genç kızı canlandıran Belçim Bilgin, “Filmi ben de şimdi izleyeceğim. Bu nedenle heyecanlıyım” diye konuştu.

BELÇİM’DEN ALBÜM

Filmde şarkı da söyleyen oyuncu, “İlerleyen günlerde filmin soundtrack albümü yapılacak ve benim de ilk albümüm olabilir” dedi.

AŞK MI, DOSTLUK MU?


Belçim Bilgin’le başrolü paylaşan Caner Cindoruk’a filme de konu olan “Aşk mı, dostluk mu?” sorusu yöneltildi.
Cindoruk, “Aşk çok yüklü bir anlam, bu soruya cevap vermek de tehlikeli” dedi. Diğer başrol oyuncusu Engin Hepileri ise aynı soruya sevgilisi Beyza Şekerci’nin elini tutarak “Aşk” yanıtını verdi.

KARA RAĞMEN

Karlı havaya rağmen geceye çok sayıda ünlü isim katıldı. Davetliler arasında Belçim Bilgin’in eşi Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Beren Saat-Kenan Doğulu, Sertab Erener, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Tuba Ünsal, Cansu Tosun, Yeliz Şar-Tolga Güleç, Billur Kalkavan ve Gökçe Bahadır da vardı.

El ele

Haberin Devamı

Beren Saat ve Kenan Doğulu, objektiflere el ele poz verdi. Saat, Instagram’da yaptığı bir paylaşımdaki “Çoğalmak istiyorum” sözüyle ilgili
soruları duyunca eşiyle beraber uzaklaştı.

Gördüğünüz gibi beraberiz

Zaman zaman ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Tolga Güleç ve Yeliz Şar, galaya el ele geldi: “Gördüğünüz gibi beraberiz. Çıkan haberlere de bir
anlam veremiyoruz.”

Ayrılmaz ikili

Son dönemde çeşitli etkinliklerde birlikte boy gösteren Sertab Erener ve Gonca Vuslateri, galaya da beraber katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!