Minyon kadınlara özel giyim önerileri

Güncelleme Tarihi:

Minyon kadınlara özel giyim önerileri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 10:15

Siz de minyon vücut hatlarına sahipseniz uygun kıyafet ve aksesuar önerileri ile stilinizle her ortamda göz kamaştırabilirsiniz.

Haberin Devamı

İnce ve narin vücut hatlarına sahip olan minyon kadınlar birçok beden tipine göre daha şanslı sayılsalar da kıyafet seçimlerinde yine de dikkatli olmaları gereken detaylar bulunuyor. İşte minyon kadınlara özel giyim önerileri...

Minimal ve iki renkli kıyafetler tam size göre

Minyon bir kadınsanız çok karışık desenli kıyafetlerden kaçınarak tek renk veya iki renk bloklu kıyafetler tercih ederek daha uzun ve eşit bir vücut proporsiyonuna sahip olabilirsiniz. Çok büyük desenler yerine dikey çizgiler kullanarak da uzun görünebilirsiniz.

Uzun elbiseleri dikkatli seçin

Vücut proprosiyonunuzu düzgün göstermek için uzun elbise giyerken boynunuzu açıkta bırakan modeller tercih ederek daha uzun ve dengeli vücut hatlarına kavuşabilirsiniz. Tamamı kapalı olan uzun elbiseler ise sizi olduğunuzdan da kısa gösterebilir.

Haberin Devamı

Minyon kadınlara özel giyim önerileri

Büyük çantalara veda edin

Minyon hatlara sahipseniz büyük çantalardan uzak durmalısınız. Bunun yerine tercihinizi orta boy çantalardan ve küçük el çantalarından yana kullanabilirsiniz. Küçük boy sırt çantaları da sizin için iyi bir alternatif olabilir.

Minimal takılara yönelin

Uzun küpeler ve kolyeler sizi olduğunuzdan kısa gösterir. Bu nedenle aksesuarların arasında kaybolmamak için ufak boyda, minimal aksesuar ve takılara yönelebilir ve daha güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Minyon kadınlara özel giyim önerileri

Ayakkabılarda bilekten bantlı modellerden uzak durun

Bilekten bağlı modeller bacak boyunu kısa gösterdiği için minyon kadınlara uygun değildir. Önü açık olan ayakkabı ve sandaletler ise minyon vücut hatlarına sahipseniz daha güzel görünmek için size yardım eder. 

İspanyol paça pantolonlara yatırım yapın

Minyon bir kadınsanız İspanyol paça pantolonlar sizin için biçilmiş kaftan. İspanyol paça pantolonlar bacak boyunu uzun gösterdiği için sizi olduğunuzdan daha uzun gösterir ve çok daha dengeli vücut hatlarına kavuşmanızı sağlar.

Haberin Devamı

Minyon kadınlara özel giyim önerileri

V yakalı üstleri tercih edin

Boğaz kısmı kapalı olan üstler yerine V yaka üstleri tercih ederek çok daha uzun boyunlu ve hoş görünebilirsiniz.

Mini etekler size göre

Mini etekler sizi oldukça güzel gösterecek parçalar arasında yer alıyor. Yüksek belli eteklere kıyafet seçimlerinizde şans vererek oldukça havalı ve dikkat çekici görünebilirsiniz.

Minyon kadınlara özel giyim önerileri

Dar kıyafetleri çekinmeden giyebilirsiniz

Minyon vücut tipinin avantajlarını kullanarak dar kıyafetleri rahatlıkla tercih ederek vücut hatlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Kısa dar elbiseler ve diz altında biten dar modeller sizi zarif ve modern gösterir.

Haberin Devamı

Saçlarınızda orta boy kesim tercih edin

Uzun saçlar size göre değil. Uzun saçların yerine orta boy saç kesimi tercih ederek dengeli bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Minyon kadınlara özel giyim önerileri


SON 24 SAATTE NELER OLDU?



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!