Miniklerin hayvan sevgisi

Güncelleme Tarihi:

Miniklerin hayvan sevgisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 18:01

Miniklerin hayvan sevgisi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEMER Bilgi Koleji öğrencileri, kendi yaptıkları kaplarda, harçlıklarıyla aldıkları mamalarla Kemer Olbia Parkı'ndaki kedi ve köpekleri besledi. Etkinliği Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top da katıldı.
Kemer Bilce Koleji öğrencileri Kemer Belediyesi'ni ziyaret ederek Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Minik öğrencileri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Başkan Vekili Semih Top kabul etti.
ÖRNEK ÇOCUKLAR
Hayvanları korumasını küçük yaşlarda öğrenen minikleri kutlayan Semih Top, “Hayvansever öğrencilerimiz, öğretmenlerinin eşliğinde mama kapları yaptı. Sonra da bu kapları harçlıklarından aldıkları mamalarla doldurdu. Olbia Parkı'nda bu kaplarla kedi ve köpekleri besleyerek anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi gözlerinden öpüyorum" dedi
"SAHİP ÇIKIYORUZ"
Kemer Belediyesi'nin hayvanları koruma konusunda önemli hizmetler verdiğini vurgulayan Belediye Başkan Vekili Semih Top, “Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakımevi'nde bakıma muhtaç olan hayvanların tedavilerini ve beslenmesini sağlıyoruz. Bu konudaki farkındalığı artırmak için öğrencilerimizle birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!