Miniklerden Afrin'deki askerlere mektup

Güncelleme Tarihi:

Miniklerden Afrindeki askerlere mektup
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2018 12:00

Miniklerden Afrin'deki askerlere mektup

Haberin Devamı

MANİSA'nın Alaşehir ilçesindeki bir ilkokulun öğrencileri, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere mektuplar yazarak duygularını paylaştı.

Alaşehir Yıldırım Beyazıt İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere bireysel mektup yazdı. Öğrencilerden Musa Karaman, "Askerlere mektup yazdık. Onları çok seviyoruz, onları sevdiğimiz için yazdık" diyerek, yazdığı şu mektubu okudu: "Sevgili asker ağabeylerim, benim adım Musa Karaman. Manisa Alaşehir'den yazıyorum. Biz sizin sayesinde yurdumuzda rahatça gezebiliyor, oyun oynayabiliyoruz. Rahatça dolaşabiliyoruz. Siz orada vatanı savunmazsanız, biz burada rahatça uyuyamayız. Allah sizi kötülüklerden korusun. Sizi sevdiklerinize kavuştursun. Sizi çok seviyoruz."  2-C sınıfı öğrencisi Alime Nur Ölmez ise mektubunda, "Sevgili asker ağabeylerim, bu mektubu yazarken çok duygulandım. Siz orada kutsal bir görev için bulunmaktasınız. Sizlerin sayesinde canımız güvende. Allah sizi korusun. İnşallah sağ olarak, evlerinize dönersiniz" dedi.

Sınıfı öğretmeni Filiz Özden ise, "Çocuklarımızda milli mücadele ruhunu oluşturmak, bu yaşlarda o bilinci kazandırmak amacıyla askerlerimizin Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu göstermek için onlara moral destek mektubu yazdık. Onlara yalnız değilsiniz, bizler küçükte olsa küçücük kalplerimizle yanınızdayız demek istedik" dedi.

Öğrencilerin yazdıkları mektuplar, askerlere ulaştırılmak üzere postayla gönderildi.

Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!