Minikler yıl boyunca yaptıklarını sergiledi

Güncelleme Tarihi:

Minikler yıl boyunca yaptıklarını sergiledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 18:22

Minikler yıl boyunca yaptıklarını sergiledi

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Ahmet Çalışkan Anaokulu öğrencileri, yıl boyunca çeşitli konularda öğretmenleri ve velilerinin de yardımıyla hazırladıkları çalışmaları sergiledi.

Denizli'de Ahmet Çalışkan Anaokulu öğrencileri, yıl boyunca çeşitli konularda tasarladıkları projeleri velilerinin ve öğretmenlerinin de yardımıyla bir sergide biraraya getirdi. Projelerini sergileyen minikleri açılış gününde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okula adını veren hayırsever işadamı Ahmet Çalışkan ve eşi Sıdıka Çalışkan da yalnız bırakmadı. Öğrenciler, kitap okuma, tüketim alışkanlıkları, Türkiye'nin şehirleri, yaşam döngüsü, ekmek israfı gibi konularda yaptıkları 350 resim ve el işi çalışmalarına sergide yer verdi.

Miniklerle birlikte açılış kurdelesini kesen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve protokol üyeleri, öğrencilerin sergisini gezerek projeler hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, minik ellerden büyük eserlerin ortaya çıktığını belirterek, "Öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin en güzel örneklerinden birine şahit olduk. Başta okul müdürümüz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin emeğine sağlık" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!