Minikler şirinleri çok sevdi

Güncelleme Tarihi:

Minikler şirinleri çok sevdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 12:28

Minikler şirinleri çok sevdi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Kula İlçesi'nde, Kula kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik 'Şirinler' adlı tiyatro oyunu sahneye konuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kula'daki çocuklar için tiyatro oyunu sahneledi. Batuhan Nil ve Selimcan Doğancı'nın yazdığı, Mertcan Üreten'in uyarladığı ve Batuhan Nil'in yönettiği oyun, Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Tiyatro salonunda minik izleyicilerle buluştu. Şirinler tiyatrosu çocuklara arkadaşlığı, paylaşımın önemini, doğa sevgisini, iyi ve kötüyü ayırt etmeyi aşılıyor. Her yaştan tiyatro severlerin ilgiyle izledikleri tiyatro gösterinde minik izleyiciler, keyifli zaman geçirdi.

Yapılan sanatsal faaliyetlerin artması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun, "Kula, güzel olan ve değer katan her etkinliğe ilgi gösteriyor. Bu maksatla ilçemizde sanatsal aktivitelerin artması için çalışmalarımız sürdürüyoruz. Çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

Hikmet SEPET / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!