Minikler Mickey'nin doğum gününde doyasıya eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Minikler Mickeynin doğum gününde doyasıya eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 17:34

Minikler Mickey'nin doğum gününde doyasıya eğlendi

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - TEKNOSA, İstanbul Cevahir AVM’deki mağazasında Mickey’nin doğum gününü kutladı. Eğlenceli etkinliklerin yer aldığı kutlamada çocuklar aileleriyle resimler yaptı, oyunlar oynadı. Onlarca çocuk için kurulan etkinlik masasında hamurlarla, renkli kalemlerle, el işi kağıtlarıyla eğlenerek eğitici çalışmalar yapan çocuklar doyasıya eğlendi. TeknoSA ayrıca tüm Disney Collection ürünlerinde 12 Kasım'da başlayan  yüzde 25 indirim fırsatının  27 Kasım'a kadar devam edeceğini açıkladı.

31 ildeki 70 TeknoSA mağazasında çocuklar ve aileleriyle buluşan kahramanlar arasında Mickey ve Arkadaşları, Disney Prenses Karlar Ülkesi, Disney/Pixar Arabalar, Kayıp Balık Dori Miles Yarının Ötesinde, Prenses Sofia, Aslan Koruyucular ve Oyuncak Hikayesi gibi sevilen Disney hikaye ve karakterlerinin ürünleri yer alıyor.

Dünyanın en sevilen çizgi kahramanı ve Disney markasının da sembolü olan Mickey’nin doğum günü şerefine yaratıcılığı geliştirici eğlenceli atölye çalışmaları ve oyunlar ile dolu etkinliklerle unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar hep bir ağızdan Mickey'nin doğum gününü kutladılar.

Yarın da Türkiye’nin dört bir yanında Disney Collection ürünleri olan tüm TeknoSA mağazalarında kutlamalar devam edecek.















(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!