Minikler Katibim'i oynadı

Güncelleme Tarihi:

Minikler Katibimi oynadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

St. Joseph Özel Küçük Prens İlköğretim Okulu'nun yılsonu müsameresinde küçükler Katibim piyesini sahneye koydular.

Saint Joseph Özel Küçük Prens İlköğretim Okulu, 17 Mayıs Perşembe günü en heyecanlı günlerinden birini yaşadı. Birinci sınıf öğrencilerinin yıl sonu müsameresi, velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Katılım o kadar yüksekti ki, okulun tiyatro salonuna sığmayan velilerin büyük bir kısmı gösterileri ayakta izlemek zorunda kaldı. Öğrencilerin heyecanı, anne-babaların ise mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Yedi yaşındaki 78 minik öğrenci, kulisteki heyecanlarına rağmen sahnede rollerini büşük bir ciddiyetle yapmayı başardılar.

Üstelik de üzerlerine düşen çok görev vardı. Fransızca ve Türkçe şarkılar söylendi, flüt çalındı, bale gösterisi yapıldı, şiirler okundu, küçük piyesler oynandı. Katibim piyesi gösteriler arasında hem kostümleri hem de müzikleri ile en ilgi çekici olanıydı.

Rollerini sahnede büyük bir başarı ve ciddiyetle oynayan çocukların kulisteki hali ise bir başkaydı! Öğretmenler onları zaptetmekte bir hayli zorlandı. Sahnede rolü bitenlerin, kulise gelir gelmez kendini bahçeye atmasına ve koşuşturmasına bakılırsa, akılları oyunda kalmıştı!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!