Minik yürekler tiyatro ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Minik yürekler tiyatro ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 18:43

Minik yürekler tiyatro ile buluştu

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi, öğrencileri tiyatro ile buluşturdu. Hayatlarında ilk kez tiyatro salonunda bir oyun izleyen öğrenciler güzel bir gün geçirdi.
    Yakutiye Gençlik Merkezi, Maksutefendi, Mareşal Fevzi Çakmak ve 50. Yıl Ortaokulu öğrencileri ile bir çok projede paydaşları olan Genç Yeryüzü Dr. Çocuk Masası Gönüllülerini buluşturdu. Yakutiye Kaymakamlığı'nın katkılarıyla ve Erzurum Devlet Tiyatrolarının takvim dışında program uygulaması ile gerçekleşen etkinlikte Yakutiye Gençlik Merkezi 1 yıl boyunca akademi çalışmaları olan, kitap okuma halkaları ile sportif etkinliklerde çalışmış oldukları 200'e yakın öğrenciyi Devlet Tiyatrolarında 'Sihirli Sirk' adlı çocuk oyununu izletti.
    Erzurum GHSİM, Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, Yakutiye Gençlik Merkezi olarak çocuk çalışmalarından aldıkları  başarılı sonuçlar doğrultusunda bu çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek, liseli ve üniversiteli gençlerin de yoğunlukla yapmış oldukları çalışmalara katıldığını söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!