Minik öğrenciler okul boyamasına yardım etti

Güncelleme Tarihi:

Minik öğrenciler okul boyamasına yardım etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 15:08

Minik öğrenciler okul boyamasına yardım etti

Haberin Devamı

İrfan ÖZŞEKER/SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta minik öğrenciler okullarının duvarlarını süsleyen Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 3'ncü sınıf öğrencilerine yardım etti. Anaokulu öğrencileri boyalı elleriyle okul duvarlarına resimler yaptı.
Zübeyde Hanım Anaokulu'nun içerisinde boyama ve süsleme çalışmaları gerçekleştirildi. Anaokulunun duvarlarındaki boya ve süsleme çalışmalarını Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 3'ncü sınıf öğrencileri yaptı. Üniversite öğrencilerinin yaptığı çalışmalara minik öğrenciler de destek vererek el boyaması yaptı. Okul duvarlarını boyayan minik öğrencilerin çalışma sırasında son derece keyifli oldukları görüldü. Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Ahmet Çevik, okuldaki çalışmalara destek veren öğrencilere ve hocalarına teşekkür ederek eğitimde kaliteyi en üst seviyeye çıkartmak için çalıştıklarını söyledi. Çevik "Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümü 3'ncü sınıf öğrencileriyle ve kendi öğrencilerimizle beraber okulumuzun boş kalan duvarlarını çocuklarla eğlenceli, renkli güzel bir eğitim ortamı tutmak amacıyla böyle bir çalışmayı bitirmiş bulunmaktayız. Bu projede emeği geçen hocalarımıza, 3'ncü sınıf öğrencilerimize ve okul aile birliğimize bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 
CÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 3'ncü sınıf öğrencileri adına konuşan Gamze Koldaş ise zevkli bir çalışmayı tamamladıklarını belirterek, "Zübeyde Hanım Anaokulu duvarlarına etkileyici ve eğitici resimler tercih ederek zevkli ve güzel çalışmalar yaptık. Okul yöneticilerine sundukları imkan için teşekkür ederiz. Bundan sonraki projelerine katılmaktan da onur duyarız." şeklinde konuştu. 
Program sonunda okul müdürü Ahmet Çevik, üniversite öğrencilerine teşekkür belgesi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!