Minik öğrenciler geleceğin kıyafetlerini tasarladı

Güncelleme Tarihi:

Minik öğrenciler geleceğin kıyafetlerini tasarladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 17:41

Özel bir anaokulunun öğrencileri, tasarladıkları giysileri sergilediler. Minik tasarımcılar, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Gelecekteki Giysilerimiz’ etkinliğinde, oluşturdukları farklı kıyafet modelleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

AREL Koleji Anaokulu öğrencileri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Gelecekteki Giysilerimiz” adlı etkinlikte tasarladıkları giysileri sergilediler. Minik tasarımcılar, yaşadıkları sorunlara tasarımlarıyla çözüm bulmaya çalıştı. “Gelecekteki Giysilerimizadlı etkinlik; çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek, düşünmeye teşvik etmek, özgüvenlerini artırmak, sorumluluk bilinci kazandırmak ve tasarladıklarını ürüne dönüştürmek amacıyla gerçekleştiriliyor. 5 yaş gurubu öğrencilerinin tasarımları arasında, ayakları kirlenmesin diye havada yürüyen çorap, çok sevdiği kıyafetin o büyüdükçe küçülmemesi için kendisiyle birlikte büyüyen kıyafet, annesinin çantasında aradığını rahat bulabilmesi için ışıklı çanta bulunuyor. Birbirinden ilginç giysilere sahne olan etkinlikte öğrenciler düşünmeye ve tüketmekten çok üretmeye teşvik ediliyor.

Haberin Devamı

Tasarlanan kıyafetlerden bazıları şöyle:

Hızlı Koşmayı Sağlayan Ayakkabı, Gece Görünen Giysi, Serinleten Tişört, Hızlı Koşmayı Sağlayan Ayakkabı, Renk Değiştirebilen Kıyafet, Masal Anlatan Pijama, İstediği Zaman Kar Yağdıran Tişört, Karanlıkta Görmeyi Sağlayan Şapka, Uçuş Kostümü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!