Minik Kazım Büyükşehir Belediye Başkanı Oldu

Güncelleme Tarihi:

Minik Kazım Büyükşehir Belediye Başkanı Oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 17:12

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİYLE ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ, AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nden 4. Sınıf öğrencisi Kazım Eren Çınar oturdu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun koltuğuna oturan Çınar, kısa süreliğine de olsa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Başkan Vekili Karakoz’un “Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?” sorusuna minikler doktor, mimar, kurmay albay, gibi çeşitli cevaplar verdiler.
Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Kazım Eren Çınar, Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz’a istek ve taleplerini aktardı. Aydın’da çocukların rahatça vakit geçirebileceği alanlar olduğunu belirten minik öğrenci büyüyünce hangi mesleği seçeceğini henüz karar vermediğini söyledi. Aydın’ın güzel ve yaşanılır bir şehir olduğunu belirten minik başkan, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik projeleri için teşekkür ederek Çocuk Kültür Merkezlerinin kendilerini geliştirme yönünden çok önemli olduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, ziyaret nedeniyle minik öğrencilere teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!