Minik kanatlar Espark’ta uçuşa geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Minik kanatlar Espark’ta uçuşa geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 12:24

Minik kanatlar Espark’ta uçuşa geçiyor

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ECE Türkiye tarafından yönetilen Eskişehir'deki Espark Alışveriş Merkezi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, çocukların uçuş hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na kadar devam edecek etkinliğe, 2 bin çocuğun katılımı bekleniyor.

Çocukların ilk uçuş deneyim heyecanını yaşamasını hedefleyen Minik Kanatlar etkinliği onları tarihimizin önemli simaları ‘Hezarfen’ ile ‘Vecihi’ karakterleriyle tanıştırıyor. Saat 11.00 - 20.00 saatleri arasında yapılan etkinlikte hayal gücünü pratiğe döken miniklerin eğlenerek öğrenmeleri için ortam oluşturuluyor.

Etkinlik alanında yapılan keşif turunun ardından, çocuklar pilot kostümü ve pilot başlığı giyerek hem tiyatral deneyim yaşayıp hem de simülatör uçak ile keyifli bir yolculuğa çıkıyor. Simülatör uçak ile İstanbul'da Galata Kulesi, Surlar, Kız Kulesi, Eski İstanbul Evleri ve Topkapı Sarayı gezilerek tarihi bir tur atılıyor. Keşiflerden sonra da çocuklar atölye çalışmalarına dahil oluyor. Hafta sonu çocukların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte renkli anlar yaşandı. Espark AVM'de 23 Nisan pazara kadar devam edecek etkinliğe; tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen ve 2016 yılı içerisinde ICSC tarafından perakendenin Oscar’ı olan Solal Ödülü ve Pazarlamanın Oscarı olan Felis Ödülünü alan Espark Alışveriş Merkezi, Eskişehir’deki öncü aktivitelerine devam ediyor.

--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!