"Minik Ellere Bir Kitap da Bizden" projesi tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Minik Ellere Bir Kitap da Bizden projesi tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 17:27

Haberin Devamı

BAYBURT (AA) - Bayburt Emniyet Müdürlüğünce Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen "Minik Ellere Bir Kitap da Bizden" projesi ödül töreniyle tamamlandı.

İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, projenin kapanışı için Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürüten proje kapsamında il genelinde 12 okula kitaplık ile 100 Temel Eserden seçilen 160'ar kitap hediye edildiğini söyledi.

Proje kapsamında kitaplık ve kitap hediye edilen okullarda Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrenciler arasında kitap okuma yarışması düzenlendiğini belirten Kaya, projeye katılım sağlayan öğrencilere, öğretmenlere, okul müdürlerine ve emeği geçen Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Haberin Devamı

Kaya'nın konuşmasının ardından okullarda düzenlenen kitap okuma yarışmasında ilk üçe giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ile öğrenciler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!