Mimoza Meksika’da

Meksikalı işadamı Ricardo Benjamin Salinas Pliego, müdavimi olduğu Bodrum Mimoza’nın sahibi Fikret Alphan’a ortaklık teklif etti. Alphan, Mimoza’nın şubesini Meksika’da açacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Forbes dergisinin dünyanın en zenginleri listesinde 37’nci sırada yer alan Meksikalı işadamı Ricardo Benjamin Salinas Pliego, ailesiyle Bodrum’da tatil yapıyor. Üç haftadır ‘Azteca’ isimli süper lüks motor yatıyla Bodrum koylarını gezen işadamı, beldeye hayran kalmış. Önceki gün Fikret Alphan’ın Gümüşlük’teki restoranı Mimoza’ya gelen Pliego, öğlen yemeği yerken bir yandan da Gümüşlük ve Bodrum hakkında bilgi almış. Her şeyin doğal olduğu Mimoza’yı çok beğendiğini söyleyen işadamı, restoranın Meksika’da da bir şubesini açmak için Alphan’a ortaklık teklif etmiş. Alphan, Meksikalı işadamıyla ilgili haberler sayesinde Mimoza’nın ününün Amerika’ya ulaştığını ve şu sıralar Meksika’da şube açmak için görüşmeler yaptıklarını söyledi.

İstanbul hatırası

Haberin Devamı

Brezilyalı manken Martha Graeff, yatırım danışmanı Aytek Şavkan’dan boşandıktan sonra Alican Ulusoy’la flört etmişti. Ulusoy’dan ayrıldıktan sonra Amerika’ya giden, ancak Instagram ve Facebook’taki fotoğraflarıyla buradaki gazetelere haber olmaya devam eden Graeff, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a ziyarete geldi. Dostlarıyla hasret gideren Graeff, fotoğraflarını da Instagram’da paylaştı.

Baba-kız yunuslarla yüzdü

Malkoç Sualp, geçtiğimiz ay evlendiği oyuncu Bade İşçil’le Bodrum’da balayı yapıyor. Yeni evli çifte Sualp’in ikizi Tarkan Sualp de Özden Bölükbaşı’yla evliliğinden olan kızıyla eşlik ediyor. Bol bol su kayağı yapan Tarkan Sualp, geçtiğimiz gün de kızıyla birlikte yunuslarla yüzdü. Sualp, bu kareyi de Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

30. yılını hastasıyla kutladı

Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi’nin eski başhekimi Metin Ağcaoğlu, emekli olmasına rağmen iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimleri tedavi etmeye devam ediyor. Etiler’de açtığı muayenehanede 20 yıldır hizmet veren, ortopedi alanındaki başarısı nedeniyle eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in de teşekkür yazısı yazdığı Ağcaoğlu, geçtiğimiz gün meslekteki 30’uncu yılını kutladı. 22 sene önce dizine total protez yaptığı 90 yaşındaki hastası Mebruke Ertem’le poz veren Ağcaoğlu, Ertem’in ameliyatın ertesi günü yürümeye başladığını ve o günden bu yana baston bile kullanmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Bayram eğlencesi

İşletmeciliğini Özgür Aras’ın yaptığı Sortie’nin DJ kabinine bu akşam Türkiye’nin en iyi prodüktörlerinden Volga Tamöz girecek. Tamöz, çalacağı şarkılarla bayram eğlencesi yaşatırken, “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” şarkısıyla dikkat çeken İrem Derici de şarkılarıyla ona eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları