Mimar ve mühendisiler arasındaki işbirliğinin önemi

Güncelleme Tarihi:

Mimar ve mühendisiler arasındaki işbirliğinin önemi
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 12:17

Mimar ve mühendisiler arasındaki işbirliğinin önemi

Haberin Devamı

 

 

OSMANİYE Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Yüksek Mimar Berna Banu Başlamış Asker, Korkut Ata Üniversitesi'nde öğrencilere, mimarlar ile mühendisler arasındaki işbirliğinin gerekliliği ve önemini anlattı.
OKÜ Bilimsel Akıl Oyunları Kulübü'nün düzenlediği 'Proje hazırlama süreci ve bu süreçte mimarlar ile mühendisler arasındaki işbirliğinin gerekliliği ve önemi' konulu konferansın açış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Öcal, "Üniversitemizde anlattıklarımızla uygulamada yaşanabilecek sorunlar nelerdir ve bu sorunları ortaya çıkartmak için uygulamadaki paydaşlarımızla bir araya geldik" dedi.
KYK Osmaniye İl Müdürü Oğuzhan Çetin ise günümüzde gençlerin daha çok söz sahibi olduğunu ifade ederek "Türkiye'nin ihtiyacı benim" sloganını salonu dolduran öğrencilere tekrar ettirdi.
Osmaniye Mimarlar Odası Başkanı Berna Banu Başlamış Asker, mimarlar ile mühendisler arasındaki işbirliğinin gerekliliği ve önemini öğrencilerle paylaştı. Mesleki deneyimlerini, mühendis ve mimarların proje hazırlama aşamalarını, mühendislikte yanlış ve doğru uygulamaların sonuçlarını örnek sunumlarla anlatan Asker, konuşmasını öğrencilerle soru cevap şeklinde tamamladı. Konferansın sonunda Asker'e OKÜ Bilim Akıl Oyunları Kulübü Danışmanı Araştırma Görevlisi Aykut Emniyet, çiçek ve hediye takdim ederken, Yüksek Onur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri katılımcılar tarafından verildi.

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA)

FOTOĞAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!