MilyonFest Mersin başladı

Güncelleme Tarihi:

MilyonFest Mersin başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 11:44

MilyonFest Mersin başladı

Haberin Devamı

Adnan AÇIKGÖZ/MERSİN, (DHA) - MERSİN'de bu yıl 2'ncisi düzenlenen, reggae, rap ve rock müziğin önemli isim ile gruplarını müzikseverlerle buluşturacak MilyonFest, büyük bir coşkuyla başladı.
Festivalin ilk gününde sahne alan Mor ve Ötesi, Pinhani, Supernova, Eypio, Deniz Tekin, Umut Kuzey, Selda Bağcan ve Boom Pam, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı. Erdemli ilçesindeki Milyon Su Plajı'ndaki konserler dizisini izlemek isteyen her yaştan müziksever, saatler öncesinde alanı doldurdu. Karnaval havasının yaşandığı festivalde sahneye ilk olarak Supernova, Eypio ve alternatif rock müziğin genç sesi Deniz Tekin çıktı. Umut Kuzey'in alandakileri Zeytinli Rock Festivali'ne de davet ettiği müzik ziyafetinde Pinhani-Deniz Tekin düeti müzikseverleri coşturdu.
Festivalin ilk günü usta sanatçı Selda Bağcan ve Boom Pam ile Türk rock müziğinin en başarılı gruplarından Mor ve Ötesi'nin hit olmuş şarkılarını seslendirmesiyle son bulurken, 19 Ağustos'a kadar devam edecek festivalde 28 sanatçının sahne alacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!