Milord Exclusive'ye renkli açılış

Güncelleme Tarihi:

Milord Exclusiveye renkli açılış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 09:57

Milord Exclusive'ye renkli açılış

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - TAMAMI kendi üretim ve tasarımlarından ayakkabı, çanta ve mücevher satışı yapan Milord Exclusive Mağaza zincirinin 6'ncısı İsmet Gökşen Caddesi'nde açıldı.

Milord Exclusive Mağazası'nın açılış kurdelesini Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş yaptı. Milord Exclusive Mağaza Zincirleri Yönetim Kurulu Başkanı Sıddık Güzelçiftci eşi Seçil Güzelçiftçi, davetlileri karşıladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de ziyaret ettiği mağazanın açılışında konuşan Sıddık Güzelçiftci, ilk tasarım atölyelerinin 1964 yılında Kahramanmaraş'ta babası Hanifi Güzelçiftçi tarafından kurulduğunu belirtti. Terracity ve Laura alışveriş merkezlerinin yanı sıra Miracle Otel, Sultan Bazaar ve Rusya'da birer mağazaları olduğunu söyleyen Sıddık Güzelçiftci, misafirleriyle yakından ilgilendi.

Açılışın ardından iki katlı mağazayı gezen davetliler, vitrindeki ürünleri merakla inceledi. Mankenler özel tasarım mücevherleri tanıttı. Açılışa katılan kadınlar şık ve renkli giyimleriyle dikkatleri üzerine topladı. Açılış sonrası çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Güzelçiftçi ailesi, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına da tek tek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!