Milne'nin dediği oldu

Güncelleme Tarihi:

Milnenin dediği oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzon'un İngiliz teknik direktörü kimi istediyse aldırdı, kimi istediyse göndertti. Başkan Yılmaz da Milne'nin istediği transferi yapmanın kendilerinin görevi olduğunu söyledi.

Trabzonspor'a geldiğinden beri bir dediği iki edilmeyen Milne'nin istediği oyuncular alınırken, istemedikleri de başka kulüplere gönderildi. Milosevski, Recep, Campbell, Seyit Cem, Kalitvintsev, Tansel ve Selim teknik direktör Milne'nin isteği üzerine fedakarlıklar yapılarak bordo mavili renklere bağlandı.

Milne ‘‘Başkanımız ve yönetim özellikle transfer konusunda mükemmel çalıştı. Benim önümü açarken, olumsuz şartlara rağmen en iyi kadroyu kurmamıza zemin hazırladı. Artık herşeyin sorumlusu biziz’’ dedi. Başkan Mehmet Ali Yılmaz da, ‘‘Teknik adam, hangi oyuncuya ihtiyaç duyarsa, onu almak bizim görevimiz’’ diye konuştu.

Trabzonspor'un Girne'de yapacağı 9 günlük KKTC kampı dün başladı. Sabah Trabzon'dan ayrılan bordo mavililer 18 Ocak'da Trabzon'a dönecek. Trabzonspor'un, KKTC'de Samsunspor ile bir hazırlık maçı yapacağı açıklandı. Kafileye Almanya'dan gelen ve Herta 03'te forma giyen Ramazan da dahil edildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!