Milne pes ettirdi

Güncelleme Tarihi:

Milne pes ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Teknik Direktör Gordon Milne'nin günlük çalışma süresini 6 saate çıkarması bordo mavili futbolcuların pestilini çıkardı.

Komando eğitimi gibi

Trabzon'un yeni teknik direktörü Milne, yaptığı ağır idmanlarla futbolcuların pestilini çıkarıyor. İngiliz teknik adam, günde çift antrenman yaptırırken, günlük toplam çalışma süresi 6 saate ulaşıyor. Ağır kondisyon idmanları nedeniyle de futbolcuların yürüyecek hali kalmıyor.

Futbolcusunu ezmiyor

Gordon Milne'nin idmanlarda futbolcuları ile iyi bir diyalog içinde bulunduğu da gözleniyor. Milne, hata yapan futbolcusunu, basının ve taraftarın önünde azarlamıyor. Örneğin dün iki yanlış hareket yapan Selahattin'i çalışmadan dışarı çıkardı, futbolcusunu kırmamak için de saha kenarındaki doktora ‘‘Ayağına buz tedavisi yapın’’ diye bağırdı.

Ünal düz koşu yaptı

Öte yandan uzun süredir kapalı salonda çalışan Ünal, dün ilk kez düz koşuya başladı. Gordon Milne'nin, uzun zamandır beklenen yabancı transferi yani santrforu birkaç gün içinde belirleyeceği öğrenildi. Ayrıca yurt içinden de Gordon'un önereceği yerlere iki oyuncu daha alınacağı belirtiliyor. Ancak bu isimler gizli tutuluyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!