Millilerimiz FED Cup sınavında

Güncelleme Tarihi:

Millilerimiz FED Cup sınavında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2011 17:07

Kadın Milli Tenis Takımı, Mısır'da yarın başlayacak FED Cup'ta mücadele edecek.

FED Cup'ta Avrupa-Afrika 2. Grubu'nda yer alan kadın milli takımı, Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen, Başak Eraydın, Melis Sezer ve İpek Şenoğlu'dan oluşuyor.

FED Cup'ta Avrupa-Afrika 2. Grup'ta bulunan takımlar, (A) ve (B) gruplarına ayrılarak mücadele edecek. (B) grubunda Türkiye'nin yanı sıra Gürcistan, Ermenistan, Bosna Hersek, (A) grubunda ise Finlandiya, Fas ve Portekiz yer alıyor. FED Cup müsabakaları, 7 Mayıs Cumartesi günü sona erecek.

Grup maçları sonunda ilk ikiyi sırayı alan takımlar, çapraz eşleşerek, daha sonra Avrupa-Afrika 1. Grubu'na yükselme maçları oynayacak.

ANA SPONSORU TURKCELL

Turkcell, FED Cup'ta mücadele edecek kadın milli takımını ana sponsor olarak destekliyor.

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, Tenis Milli Takımı'nın ana sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şöyle dedi:
“FED Cup, tenis alanında en önemli uluslararası organizasyonlardan biri. Bu etkinlikte Tenis Federasyonumuzla işbirliği içerisinde, milli takımımızı desteklemeyi bir sorumluluk olarak gördük. Önümüzdeki hafta da Makedonya'da gerçekleşecek olan Davis Cup'ta erkek milli takımımızı ana sponsor olarak destekleyeceğiz. Sporcularımızın başarılı olacağına ve bir üst gruba çıkarak bizleri gururlandıracağına inanıyoruz.”

Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç ise Turkcell'in, Türk tenisine sponsorluk anlamında sağlamış olduğu katkılardan son derece mutlu olduklarına değinerek, şunları kaydetti:
“Öncülüğünü Turkcell'in yapmış olduğu bu yolda diğer şirketlerimizin de Türk sporuna ve özellikle de Türk tenisine daha yakından ilgi göstererek katkıda bulunacağına inanıyoruz. Bayan milli takımımıza FED Cup'ta başarılar dileriz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!