Milli tenisçiye sponsor

Güncelleme Tarihi:

Milli tenisçiye sponsor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2008 14:28

Taç Spor Kulübü'nün sporcusu olan milli tenisçi Marsel İlhan'a, Kia ve Lada markalarının Türkiye distribütörü Çelik Motor, bir yıllığına sponsor oldu.

Haberin Devamı

Ataşehir'deki Taç Spor Kulübü'nde yapılan imza törenine Marsel İlhan'ın yanı sıra Çelik Motor Genel Müdürü Alp Evcimen, Taç Spor Kulübü Başkanı Mahmut Naibi ve İlhan'ın antrenörü Can Ünal katıldı.

Marsel İlhan, teniste daha iyi yerlere gelebilmek için daha çok turnuva oynamak gerektiğini ifade ederek, “Daha çok turnuva oynamanın yolu da sponsor desteğinden geçiyor. Bana tenis kariyerimde destek oldukları için Çelik Motor'a teşekkür ediyorum. Çok çalışıp, bana destek olanlara en güzel hediyeyi vermek istiyorum” dedi.

Alp Evcimen ise Türkiye'de teniste gerçek anlamda sponsorluk anlaşmalarının fazla yapılmadığına dikkati çekerek, “Dünyada sponsor desteği olmadan başarıya ulaşmak zor. Sponsorlar tenisçileri küçük yaşlardan itibaren destekliyorlar. Biz de Kia marka imajına uygun olarak böyle bir sponsorluk çalışması yaptık. Marsel'e oynadığı turnuvalarda bir yıllığına maddi destek sağlayacağız” diye konuştu.
Mahmut Naibi de 1987 doğumlu Marsel'in çok kısa bir sürede dünya sıralamasında hızla yükseldiğini belirterek, “Marsel 2007'nin başında dünya sıralamasında 1370. sıradayken, 1 yılda 321. sıraya kadar yükseldi. Dünya sıralamasında 314. sıraya kadar yükselen Marsel, bu başarıya imza atan ilk ve tek Türk tenisçi oldu. Türkiye'de tenis Hülya Avşar ile tanınıyordu, bundan sonra Marsel gibi tenisçilerle tanınacak” dedi.

MARSEL YARIN AVUSTRALYA'YA GİDİYOR

Marsel İlhan, 14-27 Ocak'ta Melbourne'de yapılacak sezonun ilk “Grand Slam” mücadelesi olan Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın elemelerine katılabilmek için yarın Avustralya'ya gidecek.

Haberin Devamı

Marsel'in antrenörü Can Ünal, sporcusunun elemelere katılabileceğini düşündüklerine belirterek, “Elemelere katılır ve başarılı olursak, ilk defa bir Türk tenisçi Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda oynamaya hak kazanmış olacak. Marsel dünya sıralamasında da olimpiyatlara kadar ilk 250'ye girerse, olimpiyatlara katılabilecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!