Milli Piyango biletleri satışta

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyango biletleri satışta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 15:53

 Milli Piyango biletleri satışta

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - MİLLİ Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa çıktı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Disiplin Kurulu Üyesi ve Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, vatandaşın yetki belgesi olmayan kişilerden bilet almamalarını istedi.

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Milli Piyango biletinin en fazla satıldığı dördüncü il olan Antalya'da da yılbaşı özel çekilişi biletleri satılmaya başlandı. Antalya'dan sonra Adana ve Bursa'nın en çok bilet satılan iller olduğunu belirten Yalçın Sayar, geçen yıl büyük ikramiye dağıtan ilçelerden birinin de Muratpaşa olduğunu hatırlattı. Sayar, Türkiye genelindeki çekilişlerin yüzde 30-35'inin Antalya'ya çıktığını hatırlattı.

Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası'na kayıtlı 184'ü seyyar, 136'sı sabit olmak üzere 320 üye bulunduğunu belirten Yalçın Sayar, “Yılbaşında özellikle vatandaşın dikkat etmesi gereken konu, 11 ay boyunca kendilerine hizmet eden bayiden bilet almaları. Özellikle Antalya çok sık bayi göçü alıyor. 11 ay boyunca Antalya'da bulunmayan ama 12'nci ayda iklimin güzelliğinden dolayı doğu illerinden kentimize göç eden bayiler var. Bunların içinde korsan bayiler de bulunuyor. Özellikle yetki belgesi olmayan kişilerden bilet almamalarını tavsiye ediyoruz. 11 ay boyunca komşuluk ettikleri bayilerine güvensinler. Onlar bizim üyelerimiz. Oda olarak, emniyet ve belediyeden de gerekli desteği aldık. Sokaklarda korsan ve etiketsiz satıcıya kesinlikle izin vermiyoruz. Vatandaşın güvenli bir şekilde bilet almaları için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet 15 liradan satışa sunulurken, büyük ikramiyenin 60 milyon olduğu açıklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!