Milli oyuncu patladı: 'Bir daha Bursaspor forması giymem!'

Güncelleme Tarihi:

Milli oyuncu patladı: Bir daha Bursaspor forması giymem
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 22:21

Kasımpaşa maçı sonrası Bursa’ya dönen Bursaspor Futbol Takımı’nı taşıyan otobüs, Osmangazi Köprüsü çıkışında bir grup yeşil beyazlı taraftar tarafından durduruldu. Otobüsün önünü kesen taraftarlar, maçı 4-0 kaybeden futbolcuları protesto ederken bir grup da takım otobüsü içerisine girerek oyunculara saldırdı. Bursasporlu futbolcular, takım otobüsü içinde uğradıkları saldırıyı Hürriyet’e anlattı...

Haberin Devamı

Kasımpaşa'ya 4-0 kaybeden Bursaspor'da bir grup taraftar takım otobüsünün yolunu keserek oyunculara saldırdı...  Saldırı anlarını anlatan Bursaspor'lu oyuncular o anları Hürriyet'e anlattı...

Milli oyuncu patladı: Bir daha Bursaspor forması giymem

TOMAS SIVOK
Osmangazi köprüsü’nde gişelerinde bir grup taraftar bizi bekliyordu. Tahmini 15 kişilik bir grup yolu kesince şoför kapıları açtı. Bağırarak içeri girdiler. Mutlu Topçu hocaya ve bize anlayamadığım bazı sözler söylediler. Araya futbolcular girdi. Harun ile kavga ettiler.

Milli oyuncu patladı: Bir daha Bursaspor forması giymem

PABLO BATALLA
Taraftarlar otobüse bindi, ne olduğunu anlamadık. Kalecimiz Harun’la tartıştılar. Sonra araya girdik, ortalığı yatıştırmaya çalıştık.

Haberin Devamı

Milli oyuncu patladı: Bir daha Bursaspor forması giymem

HARUN TEKİN
Otobüsün ön sırasındaydım. İçeri giren taraftarlar küfürlü konuşuyordu. ‘Ayıp oluyor’ dedim. Sonra biri bıçak çekti. Araya sızıp koltuklarda oturan arkadaşlarıma saldırdılar. Ben de yabancı oyuncularımıza bir şey olmasın diye saldırgana müdahale ederken düştüm. Bıçaklı şahsa müdahale ettim. Beni tekmelediler. Böyle bir şeyi ilk kez yaşadım. Bir daha Bursaspor forması giymem.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!