Milli kalede sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Milli kalede sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2007 00:00

A Milli Futbol Takımı’nın 2 Haziran’da Bosna Hersek ile Saraybosna’da oynayacağı 2008 Avrupa Şampiyonası eleme maçının ve 5 Haziran’da Dortmund’da Brezilya ile yapacağı özel karşılaşmanın kadrosu belli oldu.

Teknik direktör Fatih Terim’in açıkladığı 29 kişilik kadroda beş yeni isim yer aldı. Fenerbahçe’den kaleci Serdar Kulbilge, Beşiktaş’tan Serdar Kurtuluş,Trabzonspor’dan Umut, Antalyaspor’dan Uğur ve Sheffield United’dan Colin Kazım, ilk kez A Milli Takım’a çağrıldı. Terim, son Yunanistan ve Norveç maçlarında kaleyi koruyan F.Bahçeli Volkan’ı kadroya dahil etmezken, 15 Kasım 2006’da sakatlandığı İtalya maçından bu yana hiç resmi karşılaşma oynamayan Rüştü, sürpriz biçimde çağrıldı.

Bu akşam İstanbul’da toplanmaya başlayacak ay yıldızlı futbolcular, 31 Mayıs’a dek İstanbul’da çalıştıktan sonra aynı gün Bosna Hersek’e hareket edecek.

Aday kadro şöyle:

Rüştü, Tuncay, Tümer, Mehmet Aurelio, Serdar Kulbilge
(F.Bahçe), H.Şükür, Ümit, Arda, Sabri, Emre Aşık (Galatasaray), İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan Zan, Serdar Kurtuluş (Beşiktaş), Hüseyin, Gökdeniz, Umut (Trabzon), Mehmet, Gökhan (Kayseri), Volkan, Uğur (Antalya), Servet (Sivas), Orkun (Erciyes), Hakan Arıkan (Ankara), Hamit (Schalke), Nuri (B.Dortmund), Yıldıray (H.Berlin), Emre Belözoğlu (Newcastle), Colin Kazım (Sheffield). Bu arada Brezilya maçında milli jübilesini yapacak olan Tugay Kerimoğlu, Bosna Hersek karşılaşmasının kadrosuna çağrılmadı. Bu oyuncu ay yıldızlı takıma 4 Haziran’da Almanya’da katılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!