Milli Eğitim Şube Müdürü Güvendi’den Başkan Karakulluçu’ya Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Milli Eğitim Şube Müdürü Güvendi’den Başkan Karakulluçu’ya Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 17:38

SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ MEHMET SALİH GÜVENDİ'DEN ARİFİYE BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL KARAKULLUÇU'YA ZİYARET

Sakarya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi, Arifiye’deki okullarda yapılan çalışmalar, okulların eksikleri ve öğrencilerin başarı grafiklerinin daha da yükseltilmesi için neler yapılabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürümüz Mehmet Salih Güvendi’nin ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Kendisi ile Arifiye’deki öğrencilerimizin eğitim durumları ve öğrencilerimizin eğitim düzeyinin yükseltilmesi için yapılması gerekenler ve bu konuda bizim üzerimize düşenler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Arifiye Belediyesi olarak, tüm olanaklarımızla okullarımızın her türlü ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz. Bu katkılarımız da artarak devam edecek. Kendisine nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Mehmet Salih Güvendi, Başkan İsmail Karakullukçu’ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!