Milli Eğitim Müdüründen okul denetimi

Güncelleme Tarihi:

Milli Eğitim Müdüründen okul denetimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 12:11

Milli Eğitim Müdüründen okul denetimi

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kalaycı Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu'na ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğretmenleri ile toplantılar gerçekleştiren Müdür Kalaycı okullarda çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Okulda yaptığı toplantıda konuşan Kalaycı, Türkiye Cumhuriyeti'nin istiklal şuuruyla yetişen gençlere emanet edildiğini belirterek, "Gençlerimizin gözündeki ışık, her geçen gün güçlenen aydınlık Türkiye'nin geleceğini görüyor, gençlerimize güveniyoruz. Unutmamalıyız ki ancak gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de var olabilecektir. Binlerce şehit vererek sıkıntı ve yokluklar içinde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti çocuklarımıza emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak, sonsuza kadar korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur. Biliyoruz ki gençlerimiz Türk milletinin geleceği yarınlarımızın teminatıdır" dedi.
Toplantıların ardından Kalaycı, ziyaret ettiği okulların öğretmenleri ve öğrencileri ile de bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!