Milli Eğitim İl Müdürü Aşım, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Milli Eğitim İl Müdürü Aşım, başarılı sporcuları ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 14:31

Milli Eğitim İl Müdürü Aşım, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ Merkez Cumhuriyet Ortaokulu sporcu öğrencileri ve beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte Okul Müdürü Hüseyin Kalkan başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı ziyaret etti.

Ziyarette sporcu öğrencileri, okul müdürünü ve sorumlu öğretmenlerini başarılarından dolayı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, öğrencilere başarılarının devamını dileyerek, sportif ve kültürel faaliyetleri çok önemsediklerini, akademik başarının yanı sıra ile kazandırılan sportif ve kültürel faaliyetlerdeki derecelerin de kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Hem sporda hem de okuldaki derslerinde başarılı olan öğrencileri tebrik eden Müdür Aşım, yetişme çağındaki öğrencilerin spor yapmasının ne kadar önemli olduğunu belirtti. Aşım, “Aldığınız dereceler çok iyi dereceler, hem eğitiminizi hem de sporunuzu daha ilerilere taşımanız, ailenizi olduğu kadar bizleri de gururlandırıyor. Bu başarılarından dolayı Cumhuriyet Ortaokulumuzu, öğrencilerimizi,ailelerini ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi. Efe Eren Koç, Alper Dikbaş ve Ali Kıvanç Çiftlik’ ten oluşan Cumhuriyet Ortaokulu Atıcılık Yıldız Erkek Takımı, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Sakarya ilinde yapılan yarışmada grup birincisi, yine aynı sene Sakarya ilinde yapılan Türkiye şampiyonasında rekor kırarak Türkiye şampiyonu oldu. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okullar arasında Kırklareli İl birincisi oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, başarılı öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!