Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Tavşanlı’da

Güncelleme Tarihi:

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Tavşanlı’da
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2015 15:17

MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI TAVŞANLI'DA SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NDE KONUŞTU.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Tavşanlı’ya gelerek AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililere ve vatandaşlara seslendi.
7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin önemine vurgu yapan Bakan Nabi Avcı, Kütahya ve Tavşanlı halkına bugüne kadar verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Bakanlık olarak her türlü eksiği tespit edip yatırım projeleriyle bu eksiklikleri giderdiklerini kaydeden Avcı, öğretmen açığına da değinerek AK Parti Hükümetleri döneminde atanan öğretmen sayısının yüksek olduğunu kaydetti.
Bakan Avcı, yeni dönemdeki atamalar öncesinde de tüm eğitim camiasına ve öğretmen adaylarına başarılar diledi.
Avcı AK Parti iktidarı süresince her iki öğretmenden birinin atandığını ifade ederek, “Bu rakam yaklaşık 458 bin kişiye tekabül ediyor. Allah devletimize zeval vermesin, bu atama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tabiki belli kriterler var. En önemlisi de KPSS. Milli Eğitim Bakanlığımızda kadro bekleyen ve bu sınava girecek olan tüm gençlere başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmasında 7 Haziran genel seçimlerinden de bahseden Bakan Nabi Avcı, AK Parti’nin ülkenin tümünü kucaklayan bir parti olduğunu ifade ederek, “İktidarımız; köylüsüyle, kentlisiyle, işadamıyla, eğitimcisiyle, memuruyla, işçisiyle tüm kesimleri kucaklayarak önemli bir atılım gerçekleştirmiştir. Şu anda yapılan muhalefete bakarsak, sadece AK Parti’nin değil, Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyorlar. İnanıyoruz ki, milletimiz yapılan hizmetleri ve anlayışı ön plana alarak sandıkta gereken cevabı verecektir. İnşallah 7 Haziran’da Tavşanlı’mızda, Kütahya’mızda ve tüm Türkiye genelinde AK Parti’ye destek artarak sürecektir” diye konuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın yatırımlarını anlatan Avcı, “Bakanlığımızın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sağolsunlar bölge milletvekillerimiz de bakanlığımızın bir koordinatörü gibi çalışmaları takip ederek bizlere yardımcı oluyorlar. Bildiğiniz üzere Tavşanlı’da da hayata geçirilmiş olan projelerimiz, devam eden çalışmalarımız var. Bunları en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilçeye okul yaptıran işadamı Süleyman Yılmaz ve Dr. Haydar Gül’e teşekkür plaketi takdim etti.
Belediye Başkanı Mustafa Güler de Bakan Nabi Avcı’ya çini tabak içerisinde 43 çeşitten oluşan leblebi hediye etti.
Bakan Nabi Avcı’nın Tavşanlı temaslarına AK Parti Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu, Hasan Fehmi Kinay, Afyonkarahisar Milletveili Sait Açba, Milletvekili Adayları Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları başkan ve yöneticileri de iştirak etti.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Seçim Koordinasyon Merkezi’ndeki programın ardından Ulu Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra Domaniç ilçesine geçti.(İÖ-EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!