Milletvekilleri Çilimli Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekilleri Çilimli Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:37

MİLLETVEKİLLERİ ÇİLİMLİ'DE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ile birlikte Çilimli’de muhtarlarla bir araya geldi.
AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, seçim çalışmaları kapsamında Çilimli’de köy ve mahalle muhtarlarıyla toplandı. Toplantıya Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Çilimli İlçe Başkanı Osman İlhan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ilçe teşkilat üyeleri de katıldı. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “Artık seçimde son virajdayız. O virajda direksiyonu da 1 oyu ile seçmenler kullanacak. Keskin bir viraj geçiyoruz. 3 aydır yaşadığımız süreç Türkiye’nin siyasi istikrar ne kadar ihtiyacı olduğunu apaçık gösterdi. Ben inanıyorum ki 2 Kasımda huzur içinde Türkiye’ye birlikte uyanacağız. Oy kullanmayan kimse kalmaması gerekiyor” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise “ Mesele bizim iktidar olmamız değil, mesele ülkenin geleceğidir. Sizler de 7 Hazirandan sonra yaşananları gördünüz. Biliyorum ki vatandaşlarımız bu durumu gördü ve AK Partimizi yeniden tek başına iktidara taşıyacak” diye konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekilleri muhtarların sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Öte yandan Çilimli muhtarları AK Parti Düzce milletvekillerine plaket takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!