Milletvekilinin oğulları karakolluk oldu

Güncelleme Tarihi:

Milletvekilinin oğulları karakolluk oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 03, 2002 10:57

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi'nin iki oğlu, dün gece Or-an'da trafik yüzünden kavga etti. Kavga ettikleri baba-oğula silah çektikleri iddia edilen Hamidi kardeşler, karakolda ifade verdi.

Haberin Devamı

Or-an Zühtü Tigrel Caddesi'nde arabası ile giden Aziz Parlaktaş ve oğlu Kaan Parlaktaş, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi'nin oğulları Tarık ve Ömer Hamidi ile trafik yüzünden tartıştılar. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.

Kavga sonrası Aziz Parlaktaş ve Kaan Parlaktaş karakola giderek, plakasını verdikleri Hamidi kardeşlerden şikayetçi oldular. "Saldırıya uğradıklarını" söyleyen Aziz Parlaktaş, Tarık Hamidi'nin kendisine silah çektiğini ve oğlunun başına silah kabzası ile vurduğunu öne sürdü. Aziz ve Kaan Parlaktaş, daha sonra tedavi görmek üzere Dışkapı SSK Hastanesi'ne gittiler. Hastanede, Kaan Parlaktaş'ın kafasında kan izleri tespit edildi.

Haklarındaki şikayeti öğrenerek karakola gelen Tarık ve Ömer Hamidi kardeşler ise iddiaları yalanladılar. Kendilerinin de saldırıyauğradığını belirten iki kardeş, tabanca iddiasının doğru olmadığını, Tarık Hamidi'nin elindekinin silah değil telefon olduğunu, karşı tarafın karanlıkta bunu silah sanmış olabileceğini kaydettiler.

Haberin Devamı

Ä°ki tarafın da birbirlerinden ÅŸikayetçi olduÄŸu ve soruÅŸturmanın sürdüğü bildirildi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!