Milletvekilinden tekerlekli sandalye istedi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekilinden tekerlekli sandalye istedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 09:12

Milletvekilinden tekerlekli sandalye istedi

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes İlçesi'nde, aynı mahallede yaşayan yatalak hasta akrabası 80 yaşındaki Ali Kaya için AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan tekerlekli sandalye isteyen Gönül Kaya, isteğine kavuştu.

Menderes'in Oğlananası Mahallesi'nde yaşayan Gönül Kaya, aynı mahallede oturan yatalak hasta akrabası için AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan tekerlekli sandalye istedi. Sosyal medya hesabından Atilla Kaya'ya ulaşan yardımsever kadın, "Sayın vekilim saygılar sevgiler. Ben Menderes Oğlananası Köyü'nde ikamet ediyorum. Mahallemizde yatalak hasta olan bir amcamız var. Sizden ricam bu amca için bir tekerlekli sandalye istiyoruz. İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim efendim" yazdı. Gönül Kaya'nın mesajını alan Mahmut Atilla Kaya, yatalak hasta olan amcanın evine giderek tekerlekli sandalye hediye etti.

Mahmut Atilla Kaya'ya ulaşma sürecini anlatan Gönül Kaya, "Ali Kaya eşim tarafından akrabamız olur. Uzun süre önce belinden ameliyat olmuş, platin takılmış. Şimdi ayakları pek tutmuyor. Rahat hareket edemediği için benden tekerlekli sandalye alabileceği bir yer bulmamı istedi. İmkanı yok ancak para vererek de olsa almak istedi. Ben de internette araştırma yaparken Torbalı'da daha önce Atilla Kaya'nın böyle bir hastaya yardım ettiği haberini gördüm. Zaten sosyal medya hesabında takipçisiydim. Mesaj yazdım. O da bizi kırmadı, tekerlekli sandalyeyi kendisi bizzat getirip teslim etti" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!