Milletvekili Tunç'tan okullarda inceleme

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Tunçtan okullarda inceleme
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 16:45

Haberin Devamı

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı tamamlanarak eğitim ve öğretime açılan okullarda incelemede bulundu.

Tunç, incelemeleri sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, klasik ve modern mimarinin güzel örneklerinin yansıtıldığı Merkez Kız Meslek Lisesi, Merkez Çaydüzü Ortaokulu ve Merkez İmam Hatip Lisesi ek bina inşaatlarının 6-7 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak eğitim-öğretime başlandığını söyledi.

Söz konusu okulların yeni binalarıyla modern ve çağdaş bir eğitim öğretim yuvası haline geldiğini ifade eden Tunç, şöyle konuştu:

"Bartın'a hükümetlerimiz dönemlerinde 37 yeni okul yaptık. 2014'te Abdipaşa Lisesi, Ulus İmam Hatip Ortaokulu, Kumluca İmam Hatip Ortaokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu, Amasra Kaleşah İlkokulu ve Ortaokulu, Ağdacı İlkokulu olmak üzere 6 okulun yapımını tamamlayarak Bartın'da eğitimin hizmetine kazandırdık. 2015'te de Bartın Merkez İmam Hatip Ortaokulu ile Ulus Anaokulunu tamamlayarak yeni eğitim öğretim yılında hizmete açtık. Amasra Lisesinin de inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Abdipaşa Ortaokulu ile Hasankadı İmam Hatip Ortaokulu inşaatlarını da programa aldık."

Haberin Devamı

İncelemede AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir de yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!