Milletvekili Tümer sporun içinde

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Tümer sporun içinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2017 16:03

Milletvekili Tümer sporun içinde

Haberin Devamı

ADANA(DHA) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana ve ilçelerinde gerçekleşen spor müsabakaları ve turnuvalarda sporcu ile sporseverleri yalnız bırakmamaya özen gösteriyor. TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor ve Adana Demirspor'un 5 Ocak Stadyumu'nda oynadıkları maçlarda tribündeki yerini alan Tümer, iki takımın da son hafta aldığı mağlubiyete üzüldüğünü ancak sezon sonunda el ele süper lige çıkmalarını ümit ettiğini kaydetti.
TÜMER'E 01 FORMASI
Hafta sonu da Karaisalı Kızıldağ Yaylası'nda gerçekleşen Köylerarası Futbol Turnuvası'na katılıp Veteranların oynadığı ilk maçta başlama vuruşunu gerçekleştiren Tümer, kendi adına hazırlanan 01 numaralı forma için turnuva yetkililerine teşekkür etti.
BARIŞ, DOSTLUK, KARDEŞLİK
Dayanışma ve kaynaşma adına spor karşılaşmalarının önemine işaret eden Tümer, Kızıldağ'da 18 köy halkının birbiriyle turnuva sayesinde bir araya geldiğini vurguladı. Sporun, dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu bir kez daha hatırlatan Tümer, “Herkesin ortak paydada buluştuğu turnuvaları çok önemsiyorum. İl ve ilçelerimizde vatandaşlarımızla spor etkinliklerinde buluşmak bana büyük keyif veriyor" dedi.
DHA(AP)22.8.2017 FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!