Milletvekili Şamil Tayyar Ailelerle Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Şamil Tayyar Ailelerle Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 16:56

MİLLETVEKİLİ ŞAMİL TAYYAR AİLELERLE BİR ARAYA GELDİ

1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, özel bir restoranda düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ve parti üyeleriyle birlikte özel bir restoranda düzenlenen yemek programında partililerle bir araya geldi. 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerin önemli olduğuna dikkat çeken Milletvekili Tayyar, bu seçimlerin gelecek nesiller için önemli olduğunu belirtti. Tayyar, vatandaşların istikrardan yana oy kullanmalarını istedi. 7 Haziran’dan bu yana Türkiye’nin kaosa sürüklenmeye çalışıldığını kaydeden Milletvekili Şamil Tayyar, diğer partilerinde koalisyondan yana olmadığını bunun için 1 Kasım Genel seçimlerin önemli olduğunu savundu. İstikrarın sürmesi için tek başına iktidarın olması gerektiğini vurgulayan Tayyar, katılımcılardan AK Parti için destek istedi.
Toplantıya partililerin yanı sıra çeşitli partilerden istifa ederek Ak parti’ye geçen aileler de katıldı. Ailelere, AK Parti rezotlerini Milletvekili Şamil Tayyar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur taktı. Program birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!