Milletvekili Özdağ Buğday Hasadı Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Özdağ Buğday Hasadı Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2015 17:38

ÖZDAĞ GÖRDES'TE TARLAYA İNDİ BUĞDAY HASADI YAPTI

AK Parti Manisa Milletvekili Doç Dr. Selçuk Özdağ, Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Fundacık Mahallesinde Çakmak ailesine ait tarlayı ziyaret ederek patozla harman çekti.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a AK Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, belediye meclis üyeleri eşlik etti. Öğlen saatlerinde Gördes’e giriş yapan Özdağ ilk olarak AK Parti Gördes İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Partililerle bir araya gelen Özdağ, kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ülke gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Özdağ, Türkiye’nin büyük ve güçlü bir devlet olduğuna dikkat çekerek, "Terör konusunda üzerimize düşen her görevi yapmaya devam edeceğiz bundan herkes emin olsun. Son günlerde gerçekleşen terör eylemleri hepimizi çok üzdü. Hain saldırılar sonucunda şehit olan kahraman askerlerimizi, polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine sabır diliyorum. Bu süreçte önce kamu güvenliğini sağlayacağız. Daha sonra da atılması gereken her adımı atacağız. Türkiye, bireysel özgürlükler konusunda tüm vatandaşlara birçok hak tanıdı. Kürtçe konuşmak serbest, yazmak serbest, eğitim serbest... Daha ne istiyorsunuz ? Özerklik mi ? Asla özerklik vermeyeceğiz. Şanlı bayrağımızın yanında başka bir bayrak dalgalanmasına asla izin vermeyeceğiz. Herkes bundan emin olsun." dedi.
Daha sonra Çakmak ailesine ait buğday tarlasına geçen Özdağ, tarlada kurulan yer sofrasına oturarak çiftçilerle birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından harman alanına geçerek patozla harman çeken Özdağ, harmanın ardından açıklamalarda bulundu. Özdağ Gördes’in son yıllarda tarım alanında önemli hizmetler aldığını ifade ederek şunları söyledi:
"Bugün buğday hasadı için Gördes’e geldik. Çiftçilerimizle birlikte olmayı planladık. Yapılan yatırımları da yerinde görelim dedik. Gördes’te şu an devam eden gölet inşaatlarımız var. Karayağcı Göleti’nde çalışmalar devam ediyor. Güneşli ve Çiçekli Barajı’mız, Doğanpınar Göleti’miz tamamlandı. Yıllardır hayal olan Akhisar-Gördes yolu ve çevre yolunun çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 700 milyon dolarlık bir maden yatırımını Gördes’e kazandıran Zorlu’ya da teşekkür ediyorum. Bu maden sayesinde ilk defa Türkiye nikel işleyecek. Yaklaşık 1400 kişiye istihdam sağlanacak. Diğer yandan Maliye hizmet Binası ve 112 Acil binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başarıyla çalışan bir belediye başkanımız var. Başarılı hükümetlerin başarı belediye başkanları olur. Biz ne olursa olsun iktidarız. Ama koalisyonla ama bir erken seçim sonrası tek başımıza. Koalisyon kurulması halinde ana gövde biz oluruz. Erken seçim olması halinde yüzde 45’le tekrar tek başımıza iktidar oluruz. Daha önce de bahsetmiş olduğum gibi kim ülkesi için projeleri destekliyorsa, iş üretiyorsa onunla koalisyon kuracağız. CHP’nin bazı milletvekilleri büyük projeleri mahkemelere götürüyor. Bunlardan bir an önce vazgeçsinler ki samimi oldukları belli olsun. Bizim şartlarımızda bir koalisyon olursa eyvallah deriz. Olmazsa gene eyvallah der, erken seçime gideriz."
MHP’Lİ BALKIZ’A GÖRDES BARAJI GÖNDERMESİ
Özdağ, MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız’ın, Gördes Barajı’nın imalat hatası yönündeki iddialarına da şöyle cevap verdi:
"Son dönemde bazı milletvekilleri Gördes barajıyla ilgili spekülasyon yapıyor. Barajın sadece belli bir yerinde su kaçağı var. Kayalık bir bölümdeki kaçağın yeri tespit edildi.Önce su boşaltıldı. Çalışmalar sonunda tekrar su tutmaya başlayacak. Öyle burada yanlış baraj yaptılar, yanlış dolgu yaptılar, bunların yaptıkları işler yanlıştır gibi söylemlerle siyasetten rant devşirmeye kalkıyorlar. Biz Manisa’ya 53 tane gölet yapacağız. 18’ini tamamladık. Geri kalan kısmını da 2016’nın sonlarına doğru bitirmiş olacağız. Gördes barajını istismar etmeye kimsenin hakkı yok. Birileri sadece yalan yanlış konuşur. Güneş balçıkla sıvanmaz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!