Milletvekili Küçükcan’a Yeni Görevler Verildi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Küçükcan’a Yeni Görevler Verildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 10:38

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ VE TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU ÜYESİ PROF. DR. TALİP KÜÇÜKCAN, TBMM AVRUPA KONSEYİ PARLAMENTERLER MECLİSİ (AKPM) TÜRKİYE DELEGASYONU BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ.

AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu üyesi Prof. Dr. Talip Küçükcan, TBMM Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Türkiye Delegasyonu Başkanlığına seçildi.
Milletvekili Küçükcan, 10 AK Parti, 5 CHP, 2 HDP ve 1 MHP’li milletvekili üyeden oluşan 18 kişilik TBMM heyetine başkanlık edecek.
Küçükcan, 24-29 Ocak tarihlerimde yapılacak olan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Genel Kurulu’na katılmak üzere heyet üyeleri ile birlikte Fransa’nın Strasbourg kentine gitti.
Milletvekili Küçükcan, AKPM Delegasyonu Başkanlığı’na ilaveten AK Parti Genel Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı’na getirildi. Milletvekili Küçükcan, bu görevinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin başkanlığında kurulan ekiple AK Parti’nin siyasi görüşlerinin oluşmasına katkıda bulunacak çalışmalar içinde yer alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!