Milletvekili Koçer'den istikrar çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Koçerden istikrar çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 13:11

Milletvekili Koçer'den istikrar çağrısı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, ekonomik istikrarın siyasal istikrarla mümkün olduğunu söyledi.

Koçer, anayasa değişikliği ve referandum çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Flament Tekstil fabrikasında şirket yönetimi ve çalışanlarla bir araya geldi. Referandumda neden 'evet' denilmesini başlıklar altında sıralayan Koçer, son güne kadar çalmadık kapı bırakmak istemiyor.

Türkiye'nin Ak Parti hükümetleriyle adeta çağ atladığına dikkati çeken Koçer, sağlıktan eğitime varana kadar birçok alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldığını ifade etti. Bunun da istikrarlı ve kararlı bir hükümetle gerçekleştirildiğini kaydeden Koçer, şunları söyledi:

"Önceki dönemlerde bazen bir madde üzerinde uzlaşamayan koalisyon hükümetleri günlerce bu maddeyle meşgul olur, bazen de koalisyona son verilirdi. AK Parti ile o günler geride kaldı. Halkımız istikrarı AK Parti hükümetlerinde gördü ve 2002'den beri de tercihini AK Parti'den yana kullandı. Çünkü ekonomik istikrar siyasal istikrarla mümkündür. Şimdi önümüzde bir referandum var; 16 Nisan'da geçmişin bütün sorun ve sıkıntılarına son vermek istiyoruz. İstikrarlı ve güçlü bir Türkiye için vatandaşlarımızın tercihini 'evet' demesini istiyoruz."

Koçer, toplantı sonunda Flament Tekstil yönetici ve çalışanlarının sorularını cevapladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!