Milletvekili Koçer'den, 'bayram' mesajı

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Koçerden, bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 14:50

Milletvekili Koçer'den, 'bayram' mesajı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Kurban Bayramını yayımladığı mesajla kutladı, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Bayramların sevgi ve kardeşlik duygularının en yoğun biçimde yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün en güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğunu belirten Koçer, "İhtiyaç sahiplerine uzanan ellerin arttığı, paylaştıkça bereketin de çoğaldığı ve umudun filizlendiği bayramlarımız aynı zamanda kırılan gönüllerin kazanılması, uzaktakilerin yakınlaşması ve kucaklaşması için bir imkandır" dedi.

Bayramlar dışında ülke ve milletin en zor günlerinde de dayanışma kültürünün en güzel örneklerini sergilemeyi bildiğini hatırlatan Koçer, yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

"15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının yaşandığı günlerde destan yazan milletimiz, son günlerde yaşadığımız ekonomik savaşta da üzerine düşeni yapmayı bilmiş, alınan tedbirlere verdiği destekle bu savaşı başlatanları bozguna uğratmıştır. Türkiye'nin birliğine, kardeşliğine, refah ve huzuruna, başarısına, aydınlık geleceğine kastedenler, ülkemizi yönetenlerin ve ülkemizde yaşayanların tek sevdasının bayrak, vatan, millet ve devlet olduğunu bilmelidirler. Bu duygu ve düşüncelerle; milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı kutluyor, hac için kutsal topraklarda bulunan vatandaşlarımızın ibadetlerinin ve kurbanlarının kabul olmasını niyaz ediyor, Kurban Bayramının ülkemiz ve tüm dünya için huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!