Milletvekili Havva Talay Çalış ASKON Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Havva Talay Çalış ASKON Üyeleri İle Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 17:05

ASKON

AK Parti Kayseri Milletvekili Doç. Dr. Havva Talay Çalış, cumartesi kahvaltısında ASKON Kayseri şubesi üyeleri ile bir araya geldi.
ASKON Kayseri Şubesi ‘’Cumartesi Kahvaltılarının’’ bu haftaki konuğu AK Parti Kayseri Milletvekili Doç. Dr. Havva Talay Çalış oldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programı karşılıklı konuşmalar, soru-cevap ve sorunların dinlenmesi ile tamamlandı. ASKON Kahvaltısında konuşan Milletvekili Doç. Dr. Havva Talay Çalış, “92 yıllık cumhuriyet tarihinin en önemli atılımlarını gerçekleştiren AK Parti hükümeti, gerek içeriden ve gerekse dışarıdan birçok ortak düşmanın hedefi haline getirildi. Bu yüzden ben 1 Kasım seçimlerini yeni bir Kurtuluş Savaşı olarak değerlendiriyor ve bunu çok önemsiyorum” ifadelerinde bulundu.
ASKON Kayseri Şubesine ve ASKON camiasına sergilediği ‘Dik duruş’ sebebiyle teşekkürlerini ileten Çalış, “Milletin istiklaline, istikbaline sahip çıkmak için, istikrar için, Yarınlara güvenle ulaşmak için, birlik ve beraberlik için sandık tek adres. Sandığa gidelim, Oylarımızı kullanalım, Geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım. Yarınki seçimler Vatana millete hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!