Milletvekili Gönen, “Ülkenin Geleceği İçin MHP’ye Oy Ver”

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Gönen, “Ülkenin Geleceği İçin MHP’ye Oy Ver”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 12:07

MHP KONYA MİLLETVEKİLİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI M. SAİT GÖNEN, AKŞEHİR İLÇESİNDE SONLANDIRDI.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı M. Sait Gönen, yaklaşık bir buçuk aydan yana sürdürdüğü seçim çalışmalarında son seçim turunu Akşehir ilçesine yaptı.
MHP Milletvekili M. Sait Gönen, MHP Milletvekili Adayı Sevil Sargın, il ve ilçe teşkilatı ve partililerle birlikte Akşehir ilçesinde Akşehir’e son ilçe gezisini yaptı. Gönen, Muharrem ayı nedeniyle ilçenin üç ayrı bölgesine kurulan stantta seçmene dualar eşliğinde aşure dağıttı. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde seçmeni sandığa davet eden Gönen, seçim sonrası hükümetin mutlaka kurulması gerektiğini vurguladı.
Milletvekili Gönen, “7 Haziran seçimlerinin ardından, hükümetin kurulmasına izin vermeyen Cumhurbaşkanı ve uzlaşmaya yanaşmayan AKP yüzünden 1 Kasım’da yeniden seçime gidiyoruz. Milletimiz ve ülkemiz çok zor günler yaşamaktadır. Terör olaylarının hızla tırmandığı seçim sonrası vatan evlatlarımızı şehit verirken, ekonominin dibe vurduğu bir oramda milletimiz geçim sıkıntısı altında ezilirken, bugün AKP kadroları sonuca göre yeni bir seçim çağrılarında bulunuyor. Bu devletin de milletinde yeni bir seçimi kaldırma lüksü yoktur. Mutlaka hükümet kurulmalı ve ülke bu kaos ortamından bir an evvel kurtulmalıdır ve MHP ülkenin geleceği için mutlaka bu hükümette yer almalıdır. Yaptığımız seçim çalışmalarında 12 yıldan bu yana ülkeyi yöneten AKP’nin yanlış politikaları sonucu bu gün gelinen noktada milletimiz ayrıştırılmış, ülkemiz bölünme noktasına gelmiştir. Artık idare gücünü kaybeden AKP’ye karşı güveninin kalmadığını net bir şekilde görüyoruz. Milletimiz ülkemizin geleceği için 1 Kasım’da Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşıyacaktır. Seçimlerin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!