Milletvekili Erdoğan: Gaziantep ortak yaşama kültürünü özümsemiş bir kenttir

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Erdoğan: Gaziantep ortak yaşama kültürünü özümsemiş bir kenttir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 15:04

Milletvekili Erdoğan: Gaziantep ortak yaşama kültürünü özümsemiş bir kenttir

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TÜRKİYE İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından düzenlenen; 'İş Ahlakının Yaygınlaştırılmasında İş Dünyası, Üniversiteler ve Sivil Toplumun Rolü' paneline katılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep'in teröre karşı dik duruşunu korumaya devam edeceğini ve TBMM çatısı altında dokunulmazlıkların ele alınarak terör örgütüne destek verenlerin adalet önüne çıkarılmasının sağlanacağını ifade etti.

İGİAD tarafından Şahinbey Belediyesi Kongre Merkezinde panele; Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, MÜSİAD Başkanı Mehmet Çelenk ile çok sayıda davetli katıldı. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, iş ahlakının önemine değindiği panelin açılışında yaptığı konuşmada terör örgütlerinin dış mihrakların taşeronu olduğunu, Türkiye'ye yönelik yürütülen her türlü saldırının üstesinde gelineceğini ifade etti. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bomla yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını da kınayan Mehmet Erdoğan, saldırı sonrası Gaziantepli vatandaşların teröre karşı kenetlendiğinin altını çizerek, "Doğudaki Kürt kardeşlerimiz hiçbir zaman teröre prim vermedi, başkaldırıya boyun eğmedi. Kürtlerin lideri olduğunu söyleyenlerin de dokunulmazlık dosyalarını 16 Mayıs'ta dokunulmazlık yasasıyla önlerine koyacağız. Bu ülke üzerine suç işleyenlerin yüce mahkeme önünde hesap vermelerini sağlayacağız" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da terörü kınadığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Terörden hiç kimse endişe duymasın. Gaziantep kurtuluş savaşında dışarıdan yardım almadan başta Şahinbey, Şehitkamil Karayılan olmak üzere 6317 şehit verdi. Başta İngilizler sonra da Fransızlara teslim olmadı. Türkiye Büyük Millet Meclisinden gazilik unvanı alan tek şehir. Şunu unutmayalım ki Gaziantep gazi olur, şehit olur ama teröre asla teslim olmaz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gaziantep ensar bir şehirdir. Gelene kucak açmıştır. Gaziantep hızla büyüyor. Şahinbey ilçemizde Türkiye'nin üç katı hızla büyüyor. Göçe karşı bizim ilçemizin nüfusu 870 bin 429 kişi, Suriyeliler hariç. 200 binden fazla da Suriyeli misafirimiz var. Bir milyon yüz bin kişiye ev sahipliği yapan Türkiye'nin en büyük ilçesiyiz. 69 ilden daha büyük bir nüfusumuz var. Sanayisiyle, kardeşliğiyle dostluğuyla büyümeye devam ediyoruz. Bugün ev sahipliği yaptığımız dernek önemli bir değeri taşıyor. Ahlak çok önemli bir değer. Ahlak olmazsa hiçbir şey olmaz, yaptığınız işin hiçbir değeri olmaz. Sadece iş için değil ahlak işimize, çocuğumuza, ailemize büyüklerimize, arkadaşlarımıza, topluma en önemlisi rabbimize karşı çok önemli."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!