Milletvekili Enç'ten Korkuteli ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Ençten Korkuteli ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 17:32

Milletvekili Enç'ten Korkuteli ziyareti

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/ANTALYA, (DHA) - AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Korkuteli'de partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Kadın Kolları İl Başkanı Tülay Özçay ile birlikte Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Kadın Kolları İlçe Başkanı Tülay Yıldız ve partililer tarafından karşılanan Enç, ilçe binasında yöneticiler, meclis üyeleri ve kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Enç, sürekli halkın içinde olmaya gayret ettiklerini belirterek, "Gittiğimiz yerlerde vatandaşımızın hizmet noktasında yaşadığı bazı sorunlarla karşılaşıyor, yerinde tespit edince de daha çabuk çözüm üretebiliyoruz. Bu gün de Korkuteli'de mahalle ziyareti yapacaktık ama vatandaşın ekin ekimi nedeniyle bu ziyaretimizi önümüzdeki günlere erteleyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla en uzak mahallelere kadar giderek sorunları yerinde dinleyip, ilgili yerleri arayıp bu sorunları çözüyoruz" dedi.

Korkuteli'ne Organize Sanayi Bölgesi'nin mutlaka geleceğini vurgulayan Enç, "Bizim derdimiz Korkuteli'de yerli ve milli organize sanayi, Korkuteli'nin havasını koklayan, suyunu içen yerli halk yararlansın. Tüm Türkiye vatandaşının başımızın üzerinde yeri var ancak Korkutelili dururken neden dışarıdan gelsin. Derdimiz yerli ve milli mermer organize sanayi. Doğalgaz mevzusuna gelindiğinde konuyu Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu bizzat yakından takip ediyor. 2018 de kazmayı vurmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!